WIO op Twitter

WIO op Facebook

Gratis nieuwsbrief

Meld u nu aan voor het laatste nieuws over Wereld in Oorlog

Nieuwste nummer

 

Nieuwsberichten

Hebt u berichten voor de rubriek Kort Nieuws in WIO? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oude nummers bestellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WIO op LinkedIn

Volg de discussies over
WO I & II op LinkedIn!
Meld je aan!

Blader door Wereld in Oorlog

Meer informatie over Wereld in Oorlog & een online bladerbare versie vindt u hier

Wereld in Oorlog

Het tweemaandelijks verschijnende magazine Wereld in Oorlog vertelt opmerkelijke, aangrijpende en dramatische verhalen achter belangrijke gebeurtenissen, ontwikkelingen en militaire operaties in de recente oorlogsgeschiedenis. Het accent ligt daarbij op WO1 en WO2.

Ieder nummer staat boordevol artikelen, foto's, kaarten en documenten. Daarnaast zijn er rubrieken zoals Kort Nieuws, Frontberichten met boekbesprekingen, Glashelder in Beeld en de column van H.J.A Hofland. Ook zijn er regelmatig speciale aanbiedingen voor abonnees.

Blader ook gerust even in de Wereld in Oorlog van oktober 2014:


Inmiddels zijn al ruim veertig nummers van dit unieke magazine verschenen. Om Wereld in Oorlog op verschijningsdatum thuis te ontvangen dient u een abonnement te nemen. Dat kan hier of telefonisch via 0900 226 52 63.